close
close

Cerere oferta

Sed ullamcorper, mauris cursus tincidunt sagittis, mi urna auctor lectus, et lobortis massa enim egestas ligula.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Studio

  Mai mult decat un studio de Pilates in Brasov

  Am creat un studio care sa te incante, care sa te primeasca cu lumina si caldura, care sa iti dea o energie aparte si acea stare de intimitate de care ai nevoie ca sa te simti bine, confortabil.

  Am dotat studioul cu aparatura specifica pentru exercitiile Pilates, si anume, aparate Reformer, Matt, Wunda Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector si Cadillac. Combinand exercitii, asa cum sugera si Joseph Pilates, inventatorul metodei, vei observa o evolutie rapida a starii de sanatate, a tonusului, a mobilitatii si a puterii de concentrare.

  Antrenamente personale sau in grupe mici

  Suntem aici sa iti oferim un tip de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor tale. Pe aparate sau pe saltea, te vom sustine sa iti controlezi mental miscarile si sa te bucuri de beneficiile exercitiilor. Vei simti si vei vedea cu ochii tai transformarile, atat la nivel fizic cat si la nivel mental.

  Fericirea si sanatatea ta sunt primele noastre obiective ca instructori de Pilates. Asadar, in cadrul antrenamentelor unice iti vom demonstra cum cu putina munca si concentrare poti avea rezultatele dorite. Nu exista satisfactie mai mare decat dovada transformarii, un corp puteric si suplu care radiaza de sanatate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.